Naše Predstavy

Naša novozaložená pestovateľská pálenica má prioritný a osobný záujem, aby na dokonale modernom destilačnom zariadení vyrobila pre pestovateľa akostný ovocný destilát. K tomu okrem technologického zariadenia poskytujeme odbornú obsluhu so znalosťami princípov destilácie a rektifikácie tak, aby bol celý proces destilácie a predovšetkým rektifikácie uskutočňovaný čo najpomalšie, citlivo a s láskou destilatéra.
 
V našom spoločnom záujme je vyprodukovať akostný ovocný destilát, ktorého predpokladom je aktívna spolupráca, nakoľko akosť ovocného destilátu závisí na mnohých faktoroch a každý z nich je dôležitý. Medzi najdôležitejšie patrí druh a akosť použitého ovocia na prípravu ovocnej brečky, vlastný priebeh fermentácie ovocnej brečky, kedy sa tvoria buketné a aromatické látky dávajúce destilátu charakteristickou chuť a vôňu. Preto sme si dovolili napísať pár užitočný rád, prípadne radi zodpovieme vaše ďalšie otázky.
 
Ďalším dôležitým faktorom je samotný priebeh destilácie ovocného kvasu a následná rektifikácia lutru. Tu dáva destilatér pestovateľovi blízky kontakt a úzku súčinnosť, nakoľko pestovateľ je prítomný v detilačnej miestnosti a môže riadiť priebeh pálenia. Obaja spoločne posudzujú destilát, spolu rozhodujú o zahájení alebo ukončení oddeľovania jednotlivých frakcií rektifikovaného lutru.
Naše predstavy o výrobe akostných ovocných destilátov počítajú s Vašou aktívnou spoluprácu a vzájomnom rešpektovaní sa tak, aby sme spoločne vytvorili akostný číry a voňavý ovocný destilát, ktorý budete v kľude, v pohode, bez náhlenia pri mnohých slávnostných príležitostiach vychutnávať.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára